Vivo NEX 2 duce mai departe conceptul de ecran edge to edge; Privim o randare concept

1.620 ori
<b>Vivo NEX 2 duce mai departe conceptul de ecran edge to edge; Privim o randare concept</b>Vivo NEX a fost mereu o serie experimentală, între primul model cu cameră pop up selfie şi acel concept de telefon fără butoane, Vivo NEX 2019. Plus telefonul cu două ecrane. Acum ni se pregăteşte un Vivo NEX 2, conform

Vivo NEX a fost mereu o serie experimentală, între primul model cu cameră pop up selfie şi acel concept de telefon fără butoane, Vivo NEX 2019. Plus telefonul cu două ecrane. Acum ni se pregăteşte un Vivo NEX 2, conform lui Ice Universe. Zvonacul indică faptul că telefonul ar putea să taie şi mai mult muchiile ecranului.

Se tinde spre 100% screen to body ratio, cu toate sacrificiile aferente. Sursa îşi începe tweetul scriind că Samsung a anulat proiectul Full-Display 2.0 în 2019, ceea ce ar fi fost o greşeală mare. Între timp firmele chineze cercetează şi dezvoltă fix aşa ceva. Vivo NEX 2 are cea mai radicală abordare, un fel de Galaxy S7 Edge pe steroizi, cu un ecran care continuă şi lateral, doar că fără curburi la fel de vizibile, ci la un unghi mai mic.

vivo nex 2

De vreme ce primul Vivo NEX avea o cameră pop up selfie, mă gândesc că şi aici avem aceeaşi soluţie, asta dacă nu avem o cameră selfie ascunsă sub ecran. Cititorul de amprente ar trebui să fie de asemenea în ecran. Înainte să ne facem speranţe prea mari, ne amintim de acel telefon Lenovo care a fost promovat ca edge to edge şi a sfârşit cu muchii foarte groase.

Mereu mă întreb dacă există la modul real oameni/public care să dorească un ecran edge to edge 100%? Nu spun că e imposibil de realizat, dar va fi nevoie de multe tehnologii, mecanisme şi softuri care să respingă inputul accidental, inevitabil pe margini. Imaginaţi-vă un ecran tactil care continuu primeşte apăsarea ta... Cine doreşte aşa ceva?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×