Editeaza-ti clipurile video online cu YouTube Remixer!

2.625 ori
<b>Editeaza-ti clipurile video online cu YouTube Remixer!</b>YouTube tocmai a prezentat oficial YouTube Remixer, un soft online, care permite utilizatorilor sa editeze clipuri video, chiar in cadrul site-ului. YouTube Remixer foloseste platforma Adobe Premiere Express si suporta inserturi grafice, text si audio,...

YouTube tocmai a prezentat oficial YouTube Remixer, un soft online, care permite utilizatorilor sa editeze clipuri video, chiar in cadrul site-ului.

YouTube Remixer foloseste platforma Adobe Premiere Express si suporta inserturi grafice, text si audio, dar si tranzitii intre clipuri. De mentionat este faptul ca noua "unealta" a celor de la YouTube seamana foarte mult cu Photobucket Remix, ambele fiind bazate pe softuri Adobe. Nu este vorba in acest caz despre o aplicatie destinata profesionistilor, ci mai degraba amatorilor si uploaderilor de ocazie.

Interfata este extrem de usor de folosit, desi tinde sa fie plictisitoare si anosta si ne miram cum de Google, detinatorul YouTube a permis folosirea unor culori atat de neinspirate pentu acest serviciu. La urma urmei, YouTube Remixer este doar un motiv in plus pentru utilizatori de a zabovi pe site, aducand profituri din ce in ce mai mai mari companiei producatoare. Ne asteptam ca in viitorul apropiat sa vedem pe YouTube o avalansa de clipuri facute de amatori, montaje prost facute si evident glume proaste facute cu ajutorul lui Remixer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×