Baterie mai buna pentru iPhone

1.051 ori
<b>Baterie mai buna pentru iPhone</b>Apple promite sa creasca durata de viata a bateriei terminalului sau mobil, oferind un timp mai mare de convorbiri si de utilizare a feature-urilor multimedia ale telefonului. Steve Jobs&nbsp; a afirmat recent ca durata bateriei celebrului iPhone a fost...

Apple promite sa creasca durata de viata a bateriei terminalului sau mobil, oferind un timp mai mare de convorbiri si de utilizare a feature-urilor multimedia ale telefonului.

Steve Jobs  a afirmat recent ca durata bateriei celebrului iPhone a fost imbunatatita semnificativ de la primul anunt oficial in legatura cu acest controversat telefon. Viitorii posesori de iPhone vor putea vorbi timp de 8 ore, iar bateria va rezista 10 zile in modul standby. Jobs a declarat de asemenea ca Apple a facut imbunatatiri si la interfata touch screen a terminalului, trecand de la plastic la "sticla optica de calitate", inlaturand astfel posibile griji in legatura cu zgarierea telefonului.

Desi 8 ore este o cifra decenta pentru un smartphone, de obicei ne asteptam ca terminalele ce suporta EDGE, sa reziste mai mult decat cele 3G. Apple a afirmat ca utilizatorii vor beneficia de 7 ore de video playback, adica de de doua ori mai mult decat in cazul unui iPod dotat cu functii video. De asemenea, conform producatorilor, iPhone poate oferi pana la 24 de ore de muzica, ceea nu poate decat sa incante utilizatorii melomani. S-a mai pus in discutie si durata bateriei, daca folosim terminalul pentru browsing pe Internet, desi ne intrebam care dintre cele doua – EDGE sau WiFi radio va scurta viata bateriei mai mult.

Daca vom compara durata de viata a terminalului cu cea a unui BlackBerry de exemplu, vom constata ca acesta din urma ofera 16 ore de convorbiri, in timp ce iPhone risca sa dezamageasca fanii smartphone-urilor prin viata destul de scurta a bateriei sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×