Nokia prezinta noile sale modele: 6267, 3500 classic si 6121 classic

7.128 ori
<b>Nokia prezinta noile sale modele: 6267, 3500 classic si 6121 classic</b>Astazi, in cadrul evenimentului Nokia Connection, desfasurat in Singapore, celebrul producator de origine finlandeza a prezentat publicului cele mai noi telefoane mid-range: Nokia 6267, Nokia 3500 classic si Nokia 6121 classic.&nbsp; Noile terminale ofera...

Astazi, in cadrul evenimentului Nokia Connection, desfasurat in Singapore, celebrul producator de origine finlandeza a prezentat publicului cele mai noi telefoane mid-range: Nokia 6267, Nokia 3500 classic si Nokia 6121 classic.  Noile terminale ofera o serie de feature-uri usor de folosit si sunt destinate unui public de nivel mediu, cel mai mare segment din totalul clientilor Nokia.

Nokia 6267

Cu taste dedicate functiilor media si aplicatiilor multimedia, coloratul Nokia 6267 este un exemplu de simplitate, astfel ca daca alegeti sa ascultati muzica, sa priviti clipuri video sau sa va sortati pozele, aceste actiuni vor fi extrem de usor de facut. Terminalul include un music player si taste dedicate pentru aceasta aplicatie, dar si 2 camere, dintre care una de 2 megapixeli, dotata cu flash si zoom digital de 8X. Nokia 6267 foloseste tehnologia 3G pentru downloaduri rapide, browsing web si video convorbiri. Designul telefonului ofera posibilitatea de a folosi o tastatura destul de mare si un ecran cu o rezolutie buna, iar memoria telefonului poate fi marita cu pana la 4GB pentru a stoca muzica, imagini sau clipuri. Noul telefon incorporeaza o baterie ce rezisa pana la 6.5 ore in modul convorbire si 12.5 zile in standby. Pretul (fara TVA) al acestui terminal se va ridica la aproximativ 240 de euro.

Nokia 3500 classic

Nokia 3500 classic

Pentru consumatorii care cauta un telefon usor de folosit si aratos, Nokia 3500 classic ofera toate feature-urile traditionale intr-un design classic. In cadrul designului acestui terminal au fost folosite o serie de culori aprinse, si un contur metalic care da un look sofisticat lui 3500, avand si un rol de protectie. Telefonul soseste dotat cu radio FM, o camera de 2 megapixeli, o agenda in care "incap" pana la 2000 de entry-uri  si instant messaging. Bateria lui 3500 classic rezista pana la 3 ore in modul convorbire si 12 zile in standby. Pretul terminalului va fi de 135 de euro, fara TVA.

Nokia 6121 classic

Nokia 6121 classic

Nokia 6121 classic este un smartphone versatil si rapid, ambalat intr-un design compact, suportand quadband GSM si tehnologia WCDMA 900/1200. Dotat cu o camera de 2 megapixeli cu zoom digital de 4X, flash si mod panorama, terminalul va fi perfect pentru fotografii amatori, care doresc poze de inalta calitate. Nokia 6121 este dotat si cu o a doua camera in partea frontala, destinata video-convorbirilor. Telefonul foloseste tehnologia HSDPA pentru downloaduri rapide si facile, browsing web, video streaming si primirea e-mailurilor cu atasamente. Aplicatia Data Transfer permite utilizatorilor sa isi transfere lista de contacte, calendarul, imagini, clipuri si fisiere de pe alte terminale Nokia catre noul 6121. Pretul terminalului va fi de 260 de euro, fara TVA.

Peter Ropke, Senior Vice President la Nokia a afirmat in legatura cu cele 3 terminale: "Prin introducerea acestor telefoane, ne extindem gama de terminale mid-range, oferind consumatorilor varietate cand vine vorba de conectivitate mobila. Fie ca acestia doresc sa imortalizeze un moment special, sa asculte muzica, sau sa navigheze pe Internet, clientii vor gasi intotdeauna un telefon Nokia pe gustul lor".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×