Electronics Arts vrea Angry Birds; EA cumpara producatorul faimosului joc

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.846 ori
<b>Electronics Arts vrea Angry Birds; EA cumpara producatorul faimosului joc</b>Electronics Arts a anuntat astazi ca intentioneaza sa cumpere producatorul jocului "Angry Birds", unul dintre cele mai populare titluri de pe iPhone. Compania responsabila cu acest hit, care a sosit recent pe Android si este suportat si pe Symbian si...

Electronics Arts a anuntat astazi ca intentioneaza sa cumpere producatorul jocului "Angry Birds", unul dintre cele mai populare titluri de pe iPhone. Compania responsabila cu acest hit, care a sosit recent pe Android si este suportat si pe Symbian si webOS poarta numele de Rovio Mobile si provine din Finlanda.

O sursa din cadrul EA a afirmat ca faimosul producator de jocuri va plati putin sub 20 de milioane de dolari pentru achizitia Rovio Mobile, informatia descoperita via Reuters. De mentionat este faptul ca titlul Angry Birds va ramane proprietate intelectuala a finlandezilor si nu va trece in portofoliul Electronic Arts, deocamdata.

Cunoscuta pentru francize de top ca Medal of Honor, Madden NFL sau Need for Speed, Electronic Arts a mai facut achizitii insemnate in acest an, cumparand compania de social gaming Playdom in iulie. Tranzactia a costat 563 de milioane de dolari, iar motivul a fost utilizarea brandului ESPN intr-un joc pentru Facebook.

Va reamintim ca popularul Angry Birds are ca scop distrugerea unor porcusori diabolici si a adaposturilor lor, tragand cu prastia in "pasari furioase", intr-o provocare de tip puzzle.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×