Elephone G6 disponibil la precomandă internațională de pe 23 septembrie; Cel mai ieftin telefon cu scanner de amprente sosește În curând!

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.602 ori
<b>Elephone G6 disponibil la precomandă internațională de pe 23 septembrie; Cel mai ieftin telefon cu scanner de amprente sosește În curând!</b>Elephone a anunțat că telefonul său G6 va fi disponibil pentru precomanda internațională de mâine, 23 septembrie. Astfel, în orice țară v-ați afla veți putea comanda acest handset care are un design inedit al părții din spate, mai ales în...

Elephone a anunțat că telefonul său G6 va fi disponibil pentru precomanda internațională de mâine, 23 septembrie. Astfel, în orice țară v-ați afla veți putea comanda acest handset care are un design inedit al părții din spate, mai ales în zona camerei.

Avem de-a face aici cu un smartphone midrange, cu preț de 149.99 dolari și display HD de 5 inch. Terminalul folosește un procesor destul de puternic, un octa core MediaTek MT6592, iar în spate are o cameră de 13 megapixeli. Tot acolo găsim și un scanner de amprente, surprinzător pentru un handset cu preț accesibil. Elephone G6 măsoară 7.8 mm în grosime, vine cu două sloturi SIM, OTG și slot microSD.

Noul venit rulează Android 4.4 KitKat, iar precomenzile au loc prin intermediul a 3 reselleri din China, Coolicool, Focalprice și Eternal Team. Ei au și o ofertă specială, la prețul de 146.99 dolari, cu un card microSD de 16 GB inclus la pachet. Best buy? Eu zic că da. Voi?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×