LG G3 Pro ar putea fi un nou phablet LG lansat luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  LG 936 ori
<b>LG G3 Pro ar putea fi un nou phablet LG lansat luna viitoare</b>Se pare că deși a trecut IFA 2014 și până și Apple și-a lansat produsele principale pe acest an, încă mai e loc de lansări. Luna viitoare am putea vedea nu doar o nouă tableta și un nou telefon Nexus, ci și un device interesant de la LG....

Se pare că deși a trecut IFA 2014 și până și Apple și-a lansat produsele principale pe acest an, încă mai e loc de lansări. Luna viitoare am putea vedea nu doar o nouă tableta și un nou telefon Nexus, ci și un device interesant de la LG.

E vorba despre un phablet de 5.9 inch dacă ne luăm după o sursă din Coreea de Sud. Ați observat probabil că LG nu a adus nimic cu adevărat nou sau revoluționar la IFA 2014, simțind astfel presiunea lui Note 4, Note Edge și iPhone 6 Plus în aceste zile. Deși LG G3 a fost mulți premiat și lăudat în toate recenziile, e nevoie de ceva nou pentru finalul de an. Aparent, LG plănuise să îl lanseze pe LG G3 Pro la începutul anului viitor, dar ar putea face lansarea mult mai devreme, ba chiar luna viitoare.

Din păcate nu avem și specificații pentru acest model, dar putem specula cu ușurință. Probabil vom primi un phablet cu rezoluție Quad HD, camera de 13 sau 16 MP cu captura video 4K și autofocus laser și e posibil ca LG să folosească și o tehnologie de scanare a amprentelor de această dată. De vreme ce sud coreenii sunt axați pe premiere nu aș fi surprins să văd și 4 GB RAM la interiorul acestui phablet.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×