Elephone pregătește lansarea smartphone-ului H1; un soi de Honor 8 cu preț accesibil

1.012 ori
<b>Elephone pregătește lansarea smartphone-ului H1; un soi de Honor 8 cu preț accesibil</b>Chinezii de la Elephone pregătesc noi modele pentru debut, printre acestea fiind regăsit și Elephone H1. Telefonul de față pare a fi un soi de versiune accesibilă a lui Huawei Honor 8, ca element similar în cazul de față aflându-se design-ul foarte

Noi terminale ne sunt pregătite de către chinezii de la Elephone, printre acestea numărându-se și modelul Elephone H1 pe care îl vedeți reprezentat în imaginea de mai sus. Nu putem să nu remarcăm faptul că acesta se aseamănă destul de mult cu Huawei Honor 8 - în special datorită carcasei unibody ce include un panou spate din sticlă ce face telefonul cu adevărat arătos și care reflectă lumina într-un mod interesant. 

Din punct de vedere al dotărilor hardware vom primi în modelul de față un display de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor MediaTek MT6580 și tehnologia 4G LTE. Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și potrivit companiei acest produs va sosi la un preț competitiv.

Un alt detaliu pe care îl remarcăm din imaginea pusă la dispoziție de către compania chineză, este că primim la pachet și un scanner de amprente amplasat pe partea din spate. Cât despre camera foto, este posibil ca acesta să fie un senzor de 8 sau 13 megapixeli capabil de captură 1080p. Aflăm mai multe detalii în perioada următoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×