De Black Friday, smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL s-au vândut ca pâinea caldă în SUA

1.719 ori
<b>De Black Friday, smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL s-au vândut ca pâinea caldă în SUA </b>Evenimentul de reduceri Black Friday le-a adus zâmbetul pe buze americanilor de la Google și asta pentru că smartphone-urile Pixel și Pixel XL s-au vândut ca pâinea caldă. Aflăm că în weekend-ul de Black Friday, terminalele aici menționate au înregistrat

Din câte aflăm astăzi pe seama unui raport realizat de către compania Localytics, smartphone-urile Pixel și Pixel XL s-au vândut ca pâinea caldă în SUA cu ocazia weekend-ului de reduceri Black Friday. Descoperim că numărul de activări pentru aceste terminale a crescut cu 112% în acest weekend comparativ cu activările înregistrate în ultimele 4 săptămâni de dinaintea reducerilor de Black Friday - Cyber Monday.

Google Pixel

Mai bine de 46% din modelele Pixel activate au fost achiziționate prin intermediul operatorului Verizon ce a avut o ofertă foarte interesantă pentru public. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință faptul că restul de terminale vândute în acest weekend al reducerilor au fost achiziționate direct de pe site-ul Google și de la retailerii autorizați. 

Avem în graficul de mai sus și o serie de alte terminale ce au înregistrat vânzări considerabile, următorul model după Google Pixel fiind flagship-ul Samsung Galaxy S7 cu un procent de activări de 36%. Următoarele pe listă sunt tabletele iPad Pro 9.7 inch, iPad Mini 2 și nu în ultimul rând iPhone 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×