Elephone vine cu o promoție interesantă prin care putem câștiga vouchere de 50$ pentru achiziția lui P9000/P9000 Lite

770 ori
<b>Elephone vine cu o promoție interesantă prin care putem câștiga vouchere de 50$ pentru achiziția lui P9000/P9000 Lite</b>&Icirc;n ultimele luni ne-a tot stat pe buze numele Elephone, denumire &icirc;n spatele căreia se ascunde un producător de origine chineză foarte apreciat de către public. Și asta datorită smartphone-urilor high-end aduse pe piață ce...

În ultimele luni ne-a tot stat pe buze numele Elephone, denumire în spatele căreia se ascunde un producător de origine chineză foarte apreciat de către public. Și asta datorită smartphone-urilor high-end aduse pe piață ce impresionează atât prin design, cât și prin prețul foarte accesibil de achiziție.

Elephone organizează constant diverse campanii de reduceri, iar astăzi avem parte de un eveniment ceva mai special. Astfel, prin instalarea aplicației Elephone, vom avea posibilitatea de răzuire a unui tichet ce ne poate aduce o reducere de 50$ pentru achiziția smartphone-ului P9000 sau P9000 Lite.

De asemenea, sub tichet se pot ascunde și vouchere de 30$ pentru achiziția lui P9000/P9000 Lite, dar și coduri de 50% reducere pentru smartwatch-ul Elephone W2. Tot ce aveți de făcut este să instalați aplicația Elephone prin scanarea codului QR din imaginea de mai sus (aplicație disponibilă pentru terminale Android).

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×