Tabletele Windows cu prețuri de sub 70$ sunt acum realitate; primele modele sunt prezentate În China

Autor:  | Publicat în:  Windows 947 ori
<b>Tabletele Windows cu prețuri de sub 70$ sunt acum realitate; primele modele sunt prezentate În China</b>De curând, în cadrul unui show tech din Hong Kong, o serie de producători chinezi au prezentat pentru prima oară în fața publicului două noi tablete Windows 8.1 ce vin pe piață la prețuri de sub 70$, mai precis ambele modele lansate sunt...

De curând, în cadrul unui show tech din Hong Kong, o serie de producători chinezi au prezentat pentru prima oară în fața publicului două noi tablete Windows 8.1 ce vin pe piață la prețuri de sub 70$, mai precis ambele modele lansate sunt disponibile acum pentru suma de doar 65$.

Una dintre acestea este Emdoor EM-I8170, tabletă ce oferă un display de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor quad-core Intel Bay Trail, 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. De asemenea, mai există și un model de 8 inch cu specificații similare, acesta fiind produs de către compania Ployer.

Deși prețul unei astfel de tablete este unul mic, din câte putem vedea în imaginea de mai sus, atât culorile afișate de către ecran, cât și unghiurile de vizualizare sunt unele foarte dezamăgitoare. Totuși, acești doi producători au arătat publicului faptul că o astfel de tabletă accesibilă poate fi dezvoltată, existând posibilitatea ca și alte companii să le urmeze exemplul în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×