Cele mai tari flagshipuri ale momentului se întrec într-un mega test de baterie; Câştigătorul este un Samsung! (Video)

2.950 ori
<b>Cele mai tari flagshipuri ale momentului se întrec într-un mega test de baterie; Câştigătorul este un Samsung! (Video)</b>Un test interesant ne este astăzi prezentat chiar de către Samsung Germania, fiind vorba aici despre un test ce confruntă bateriile regăsite la bordul flagship-urilor din 2016. După cum vă puteți aștepta, smartphone-ul câștigător este un model Samsung,

Cei de la Samsung Germania au realizat un test interesant, comparând duratele de funcţionare ale unor terminale galonate din universul Android, dar şi un model iPhone de ultima generaţie. E vorba despre 7 handseturi, din care două sunt modele Samsung, puse la un test solicitant de baterie şi cronometrate. Cine a câştigat aflaţi mai jos.

Test baterie

Modelele testate aici sunt Samsung Galaxy S7, Huawei P9, iPhone 6S, HTC 10, Sony Xperia X, LG G5 şi Samsung Galaxy S7 Edge. Primul care a cedat a fost LG G5, după doar 6 ore şi 31 de minute. L-a urmat Huawei P9 cu 6 ore şi 51 de minute şi apoi Sony Xperia X, cu 7 ore şi 15 minute. HTC 10 a "înscris" 8 ore, în vreme ce iPhone 6S a cedat după 8 ore şi 13 minute.

Ultimul mohican a fost Samsung Galaxy S7, cu 10 ore şi 59 de minute, depăşindu-l pe Galaxy S7 Edge cu aproape jumătate de oră. La testul nostru de playback video, Galaxy S7 a prins 13 ore şi 41 de minute, rezultat foarte impresionant şi nu a stat rău nici în PCMark, cu 8 ore şi 2 minute. Totuşi Galaxy S7 Edge a stat mai bine în ambele teste, ceea ce face testul de mai jos să pară puţin bizar.

Înţeleg că e un clip promo, dar cum bate o baterie de 3000 mAh una de 3600 mAh pe două terminale destul de similare?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×