eMAG dezvăluie noi informații din culisele celui mai mare eveniment de Black Friday (Video)

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.707 ori
<b>eMAG dezvăluie noi informații din culisele celui mai mare eveniment de Black Friday (Video)</b>Așa cum am aflat săptămâna trecută, anul acesta, eMAG pregătește unul dintre cele mai mari evenimente de Black Friday din România, fiind oferite reduceri în valoare de 75 milioane de lei la peste 450.00 de produse incluse în ofertă. De...

Așa cum am aflat săptămâna trecută, anul acesta, eMAG pregătește unul dintre cele mai mari evenimente de Black Friday din România, fiind oferite reduceri în valoare de 75 milioane de lei la peste 450.00 de produse incluse în ofertă. De asemenea, eMAG se așteaptă ca vineri pe 21 noiembrie să fie înregistrare vânzări de 150 milioane lei.

Astăzi, prin intermediul unui newsletter, eMAG ne prezintă câteva informații din culisele evenimentului de Black Friday. Aceștia ne recomandă ca vineri dimineață să fim logați în conturile noastre, completând în prealabil adresa de livrare, comanda urmând a fi realizată cu doar câteva click-uri.

eMAG dezvăluie noi informații din culisele celui mai mare eveniment de Black Friday

Mai apoi, după înregistrarea comenzii, vom primi detaliile prin email și SMS, urmând ca produsul să ajungă în posesia noastră în termen de 6 zile. Totodată, eMAG ne dezvăluie că anul acesta, numărul de categorii a fost înmulțit, printre noutăți regăsindu-se acum și canapele. Vă recomandăm crearea unui cont pe eMAG.ro și logarea ulterioară pe site, astfel încât pe data de 21 să comandați cât mai rapid produsele dorite. O puteți face chiar de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×