eMAG ne-ar putea pregăti o campanie specială de reduceri cu ocazia zilei de 1 Decembrie!

2.000 ori
<b>eMAG ne-ar putea pregăti o campanie specială de reduceri cu ocazia zilei de 1 Decembrie!</b>Luând în calcul faptul că și în anii precendenți, cei de la eMAG au mai organizat campanii speciale de reduceri cu ocazia zilei naționale de 1 decembrie, ne așteptăm ca și în acest an să avem parte de prețuri speciale, eveniment ce ar putea...

Luând în calcul faptul că și în anii precendenți, cei de la eMAG au mai organizat campanii speciale de reduceri cu ocazia zilei naționale de 1 decembrie, ne așteptăm ca și în acest an să avem parte de prețuri speciale, eveniment ce ar putea fi anunțat oficial de către retailer în zilele viitoare.

Dacă aruncăm o privire în trecut, vom remarca faptul că sloganurile folosite de către eMAG cu ocazia campaniei de reduceri pentru 1 decembrie au fost următoarele: “Vineri, sâmbătă și duminică ai 10% înapoi la orice comandă”, “Promoții Naționale! Promoții de o zi, în fiecare zi”, respectiv “Transport gratuit la orice comandă, oriunde în România”.

Astfel, s-ar putea ca noua campanie ce urmează a fi anunțată să se încadreze în descrierea unuia dintre aceste sloganuri ce promit beneficii variate pentru clienți. Rămâne de văzut în ce va consta oferta eMAG de 1 decembrie și cât de interesante se vor dovedi reducerile. Pentru a vă pregăti de cumpărături, vă puteți face un cont pe eMAG.ro urmând acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×