RCS & RDS anunță Black Friday Digi Mobil, cu reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.670 ori
<b>RCS & RDS anunță Black Friday Digi Mobil, cu reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni</b>Teaserul&nbsp;de ieri devine realitate azi, RCS & RCS anunțând oferă Black Friday Digi Mobil. Ea implica o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, aplicat persoanelor fizice care își portează numărul de telefon în...

Teaserul de ieri devine realitate azi, RCS & RCS anunțând oferă Black Friday Digi Mobil. Ea implica o reducere de 100% la plata abonamentului Optim Nelimitat pentru 6 luni, aplicat persoanelor fizice care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil.

Dacă doriți să beneficiati de oferta va trebui să găsiți o filială RCS & RDS cu "Zona Vânzări" sau să vă prezentați la unul dintre noile magazine Digi, între 27 noiembrie și 1 decembrie 2014. De asemenea, Digi Mobil va oferi și clienților posibilitatea de a-și achiziționa telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, în cadrul acestei oferte. și abonamentul Optim Nelimitat e încadrat la acest Black Friday, fiind adresat tuturor clienților care își portează numărul în rețeaua Digi Mobil.

Abonamentul Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, dar și Internet mobil nelimitat în rețeaua proprie, cu primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu vitza de până la 21.6 Mbps. Primiți și 100 de MB pe lună pentru trafic date în roaming național. Dacă sunteți abonat RCS & RDS la serviciile Digi Net și Digi TV și achiziționați un abonament Optim Nelimitat, veți plăti 5 euro pe lună, iar la al doilea abonament achiziționat 4 euro pe lună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×