Sony vinde filmul despre Steve Jobs către Universal, Michael Fassbender cu un pas mai aproape de rolul principal

Autor:  | Publicat în:  Apple 546 ori
<b>Sony vinde filmul despre Steve Jobs către Universal, Michael Fassbender cu un pas mai aproape de rolul principal</b>în fiecare săptămână aflăm ceva nou despre evoluția (sau involuția) proiectului lui Aaron Sorkin, filmul despre viața lui Steve Jobs și lansările de produse pe care le-a patronat el. Săptămâna trecută aveam vești proaste, de vreme ce...

în fiecare săptămână aflăm ceva nou despre evoluția (sau involuția) proiectului lui Aaron Sorkin, filmul despre viața lui Steve Jobs și lansările de produse pe care le-a patronat el. Săptămâna trecută aveam vești proaste, de vreme ce proiectul părea anulat, iar Sony cauta cumpărător. Ei bine azi vă informăm că s-a găsit cumpărător și e vorba despre Universal Pictures.

în continuare îl vom avea pe Danny Boyle ca regizor, iar Michael Fassbender e în pole position pentru rolul principal. încă de când l-am văzut ca robot sadic și romantic în Prometheus am avut o părere bună despre acest actor, care a jucat și în pelicula multi premiată 12 Years a Slave. Seth Rogen este și el inclus în filmul despre Steve Jobs, urmând să joace rolul lui Steve Wozniak, cofondator Apple și asta în ciuda faptului că nu prea seamănă cu Woz.

Jessica Chastain are și ea un rol pregătit, deși nu e clar dacă va fi fiica lui Jobs, Lisa sau soția acestuia. Pelicula va fi bazată pe biografia lui Steve Jobs scrisă de către Walter Isaacson și creatorul scenariului a promis cel puțin 3 secvențe lungi asociate keynote-urilor de lansare pentru iPod, Mac și un produs NeXT. Voi ce așteptări aveți de la acest film?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×