Tabletele și telefoanele Samsung au parte de prețuri speciale la eMAG.ro în perioada 17-23 august

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.621 ori
<b>Tabletele și telefoanele Samsung au parte de prețuri speciale la eMAG.ro în perioada 17-23 august</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, și p&acirc;nă pe data de 23 august, cei de la eMAG desfășoară o nouă campanie specială prin care produsele Samsung beneficiază de prețuri reduse. Printre acestea avem parte desigur de tablete, smartphone-uri...

Începând de astăzi, și până pe data de 23 august, cei de la eMAG desfășoară o nouă campanie specială prin care produsele Samsung beneficiază de prețuri reduse. Printre acestea avem parte desigur de tablete, smartphone-uri recent lansate pe piață, dar și de smartwatch-uri produse de sud-coreeni.

Samsung Galaxy S6 este unul dintre telefoanele cu prețuri reduse, acest model fiind disponibil acum pentru suma de 2.599 lei în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare. Așa cum bine știți, modelul de față vine cu display QHD de 5.1 inch, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Samsung Galaxy Tab 4 T235 la reducere

Imediat lângă S6 se poziționează în oferta eMAG.ro, și tableta Galaxy Tab 4 T235, un model ce primește un discount de 25% față de prețul inițial - 749 lei (preț vechi - 999 lei).  Aceasta ne oferă un display HD de 7 inch, 1.5 GB memorie RAM, un procesor quad-core Exynos și o baterie Li-polymer de 4.000 mAh.

Samsung Gear Fit la reducere

De asemenea, întâlnim în lista de produse cu prețuri scăzute, și ceasul inteligent Gear Fit, cel mai accesibil totodată din portofoliul Samsung. Ceasul în cauză vine cu display Super AMOLED de 1.84 inch, o baterie de 210 mAh, și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Primim funcții de monitorizare a pulsului, un senzor pedometru și Bluetooth 4.0. Prețul său este acum de 339 lei.

Alte reduceri din campania eMAG pot fi regăsite urmând acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×