eMAG oferă 15% reducere pentru tabletele iPad Air și iPad Mini Retina

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 4.061 ori
<b>eMAG oferă 15% reducere pentru tabletele iPad Air și iPad Mini Retina</b>De curând, cei de la eMAG.ro au dat startul unei noi campanii de reduceri, campanie numită iPad Summer Promo. După cum din numele acesteia ne putem da seama, produsele aflate la prețuri speciale vor fi o serie de tablete Apple iPad, mai precis...

De curând, cei de la eMAG.ro au dat startul unei noi campanii de reduceri, campanie numită iPad Summer Promo. După cum din numele acesteia ne putem da seama, produsele aflate la prețuri speciale vor fi o serie de tablete Apple iPad, mai precis modelele iPad Air și iPad Mini Retina.

iPad Mini Retina ne oferă un display IPS de 7.9 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli, un procesor dual-core Apple A7 pe 64-bit, 1 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, difuzoare stereo, WiFi și o cameră foto de 5 megapixeli. Prețurile pentru tableta iPad Mini Retina încep de la 1.589 lei pentru modelul cu WiFi.

eMAG oferă 15% reducere pentru tabletele iPad Air și iPad Mini Retina

Celălalt model, și anume iPad Air, este o tabletă de 9.7 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli ce beneficiază de 16 GB de stocare, un procesor Apple A7, o cameră iSight de 5 megapixeli în partea din spate, o cameră secundară FaceTime HD de 1.2 megapixeli și sistemul de operare iOS7. Tableta iPad Air poate fi cumpărată acum la prețul de 1.954 lei.

Prețuri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×