Se confirmă! Nokia face angajări pregătindu-se pentru "noi produse", inclusiv hardware!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.079 ori
<b>Se confirmă! Nokia face angajări pregătindu-se pentru "noi produse", inclusiv hardware!</b>în vreme ce Microsoft a concediat 18.000 de angajați, dintre care 12.000 erau foști angajați Nokia Devices, ramură finlandeză care a scapat de achiziția Microsoft începe o nouă viață. Această renaștere presupune și o evoluție și noi...

în vreme ce Microsoft a concediat 18.000 de angajați, dintre care 12.000 erau foști angajați Nokia Devices, ramură finlandeză care a scapat de achiziția Microsoft începe o nouă viață. Această renaștere presupune și o evoluție și noi angajări, după cum o dovedesc postările de joburi de pe Linkedin.

Scriam cu puțină vreme în urmă că Nokia ar putea pregăti produse hardware sub brandul HERE, cu accentul pe brățări și smartwatchuri pentru început. De asemenea, v-am informat recent că Nokia stă mai bine decât ați crede, având o evoluție financiară bună de când s-a despărțit de ramură Devices and Services. Posturile oferite celor interesați au fost confirmate chiar de către vicepreședintele Nokia, Sebastian Nystrom, pe Twitter.

Citind cu atenție anunțurile de joburi, vedem cuvinte ca "inovație", "produse fizice și digitale", dar și servicii pentru consumatori. E drept că nu se oferă prea multe detalii și totul e cam vag, dar toate acestea ar putea fi asociat lui Project Crystal, o inițiativă care se axează pe terminale purtabile, brățări și alte produse de genul, pe care serviciile HERE ar fi esentiale. Din moment ce Microsoft nu a lansat încă vreun smartwatch, Nokia cea independentă ar putea profita și lansa un HERE Watch care să nu încalce înțelegerile dintre cele două companii.

Din câte știu Nokia nu are voie să lanseze produse hardware sub brand propriu în următorii câțiva ani.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×