eMAG prezintă noi produse cu prețuri speciale din campania de Valentine’s Day

829 ori
<b>eMAG prezintă noi produse cu prețuri speciale din campania de Valentine’s Day</b>Zilele acestea majoritatea retailerilor de pe piața locală desfășoară campanii speciale de reduceri cu ocazia Valentine&rsquo;s Day, sărbătoarea iubirii. Printre cei care au dat startul acestui val de reduceri se numără și eMAG, magazin online...

Zilele acestea majoritatea retailerilor de pe piața locală desfășoară campanii speciale de reduceri cu ocazia Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii. Printre cei care au dat startul acestui val de reduceri se numără și eMAG, magazin online care astăzi ne prezintă noi produse ce beneficiază de prețuri atractive.

Primul smartphone pe care eMAG ni-l recomandă este iPhone 6, device de 4.7 inch ce vine la pachet cu un senzor foto de 8 megapixeli însoțit de bliț dual-tone, un scanner pentru amprente și asistentul virtual Siri. Noul preț al acestui model este acum de 3.099 lei în varianta de 16 GB argintie.

Samsung Galaxy Tab 4 T235

Totodată primim și o recomandare pentru tableta Samsung Galaxy Tab 4 T235, model de 7 inch cu procesor quad-core de 1.4 GHz, 1.5 GB memorie RAM și conectivitate 4G LTE. Acest produs costă acum 799 lei. Mai multe promoții pregătite de eMAG puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×