Samsung Galaxy S6 ar putea veni cu suport pentru Încărcare wireless

1.112 ori
<b>Samsung Galaxy S6 ar putea veni cu suport pentru Încărcare wireless</b>Samsung Galaxy S6 e pe buzele tuturor în aceste zile și dacă dotările sale ajunse pe web nu prea surprind, azi descoperim o funcție interesantă a handsetului ce va fi anunțat pe 1 martie la MWC 2015. &nbsp; Se pare că terminalul cu carcasa unibody...

Samsung Galaxy S6 e pe buzele tuturor în aceste zile și dacă dotările sale ajunse pe web nu prea surprind, azi descoperim o funcție interesantă a handsetului ce va fi anunțat pe 1 martie la MWC 2015.

Se pare că terminalul cu carcasă unibody din metal va pierde bateria inlaturabilă a predecesorului, dar va aduce în plus și încărcare fără fir. Speculațiile vin din Coreea de Sud, de la două publicații locale (1, 2). Aparent, Samsung se va baza pe tehnologia de inducție magnetică, ceea ce ar face din Galaxy S6 primul model al firmei asiatice care aduce încărcare wireless fără un accesoriu extra.

Aici apare o mică contradicție cu acel corp metalic unibody pe care l-am menționat mai sus. Astfel, inducția magnetică wireless nu funcționează pe un smartphone metalic, deoarece metalul afectează câmpul magnetic și rezultă pierderi de curent. Există și soluții pentru terminale de genul, precum atașarea unui adaptor special la handset, ca la HTC One M8.

Singura metodă ca Galaxy S6 să vină și cu încărcare wireless și cu corp metalic e să aibă o "fereastră" pentru a permite trecerea curentului. Aici reapare în discuție și teoria unui corp din sticlă pentru noul telefon, sau cel puțin o zonă din spate din sticlă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×