eMAG.ro aduce 5 noi terminale Alcatel În ofertă; prețuri Începând de la 299 lei

1.661 ori
<b>eMAG.ro aduce 5 noi terminale Alcatel În ofertă; prețuri Începând de la 299 lei</b>Deși nu este un producător atât de popular ca Samsung sau Apple, Alcatel este o companie ce mizează pe oferirea de smartphone-uri cu dotări atractive care ajung să fie vândute pe piață prețuri foarte bune. Astăzi, cei de la eMAG introduc în...

Deși nu este un producător atât de popular ca Samsung sau Apple, Alcatel este o companie ce mizează pe oferirea de smartphone-uri cu dotări atractive care ajung să fie vândute pe piață prețuri foarte bune. Astăzi, cei de la eMAG introduc în ofertă 5 noi astfel de terminale Alcatel cu prețuri începând de la 299 lei.

Primul, și tototdată și cel mai atractiv, este Alcatel OneTouch Idol Alpha. Acesta aduce un display HD IPS de 4,7 inch, un procesor quad-core MediaTek de 1,2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 13.1 megapixeli. La capitolul design, acest model impresionează printr-o carcasă metalică și două zone transparente. Alcatel OneTouch Idol Alpha costă 1.299 lei.

Alcatel OneTouch Pop C7

Următorul nou-venit este Alcatel OneTouch Pop C7, device ce integrează un display TFT de 5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor MediaTek de 1.3 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto de 5 megapixeli. Prețul acestui model este de 639 lei.

Alcatel OneTouch Pop D5

Lista continuă cu Alcatel OneTouch Pop D5, device de tip entry-level ce beneficiază de un display TFT de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, și o cameră foto de 5 megapixeli. Acest terminal poate fi achiziționat la prețul de 499 lei.

Ultimele terminale Alcatel aduse de către eMAG sunt modele OneTouch Pop C3, respectiv Pop C1. în timp ce primul dintre acestea este disponibil la un preț de 369 lei, Alcatel Pop C1 va necesita plata sumei de doar 299 lei pentru achiziția acestuia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×