Iată-l pe Motorola Nexus 6: phablet Quad HD de 5.9 inch randat cu difuzoare frontale

1.700 ori
<b>Iată-l pe Motorola Nexus 6: phablet Quad HD de 5.9 inch randat cu difuzoare frontale</b>Aflăm aproape zilnic informații noi despre așa numitul Nexus 6, sau mai bine zis Motorola Nexus X, dacă așa îi va rămâne numele. Cunoscut și sub numele de cod Shamu, acest device primește o randare care pare oficială mai jos. &nbsp; Avem de-a...

Aflăm aproape zilnic informații noi despre așa numitul Nexus 6, sau mai bine zis Motorola Nexus X, dacă așa îi va rămâne numele. Cunoscut și sub numele de cod Shamu, acest device primește o randare care pare oficială mai jos.

Avem de-a face cu un phablet de 5.9 inch, care suporta o rezoluție Quad HD și în acest caz apare sub numele Nexus 6. Terminalul vine cu difuzoare frontale stereo (discret integrate), butoane power și de volum plasate puțin mai jos în zona laterală și Android L ca OS. Remarcăm și iconuri noi pe ecran, cele pentru dialer, Play Store, Gmail și aplicațiile Play. Avem și un icon complet nou pentru aplicația de mesagerie, plasat lângă cel pentru apelare.

La interior acest Nexus 6 va avea o baterie de peste 3200 mAh, iar camera sa frontală va fi una de 2 megapixeli. Nexus 6 va fi compatibil cu tehnologia turbo de încărcare a bateriei Motorola, care în cazul lui Moto X aduce 8 ore de utilizare cu 15 minute de încărcare. Cei de la Android Police sunt 90% convinși că acest leak este real, deci cam așa ar trebui să arate Nexus 6, atunci când va sosi luna viitoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×