eMAG.ro aduce noi tablete Evolio În oferta sa, oferă huse cadou pentru unele terminale plus reduceri!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.861 ori
<b>eMAG.ro aduce noi tablete Evolio În oferta sa, oferă huse cadou pentru unele terminale plus reduceri!</b>eMAG.ro a adus în ofertă să o serie de tablete noi, printre care și modele Evolio de nouă generație. în plus, multe alte tablete au primit oferte ce implică fie reduceri, fie accesorii oferite cadou la pachet. &nbsp; &nbsp; Spre exemplu, Samsung...

eMAG.ro a adus în ofertă să o serie de tablete noi, printre care și modele Evolio de nouă generație. în plus, multe alte tablete au primit oferte ce implică fie reduceri, fie accesorii oferite cadou la pachet.

Spre exemplu, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 în varianta de 8 GB costă 899 lei și vine la pachet cu o husă cadou. ASUS MeMo Pad 10 Smart, cu CPU Tegra 3 costă acum 1.299 lei, după o reducere de 100 de lei, iar Toshiba Excite Pure și Nexus 7 2013 vin și ele cu husa inclusă în preț. La capitolul modele noi regăsim Evolio Evotab Duo HD, terminal dual core Cortex A9 cu ecran de 7 inch și preț de 439 de lei.

Un alt nou venit este Evolio Evotab 3G, tableta cu conectivitate 3G inclusă, GPS, procesor dual core MediaTek și ecran IPS de 7 inch. Prețul este de 699 lei. Tableta Vonino Q8 are parte de o reducere de preț de 100 de lei, costând acum 799 lei, iar printre noutăți se afla și Sony Xperia Z Ultra, phabletul de 6.4 inch, cu suport 4G LTE, Android 4.2 și preț de 2.999 lei.

iPhone 5 a primit o reducere cu 100 lei la eMAG.ro și costă acum 2.799 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×