eMAG.ro aduce noi tablete Evolio În oferta sa, oferă huse cadou pentru unele terminale plus reduceri!

1.887 ori
<b>eMAG.ro aduce noi tablete Evolio În oferta sa, oferă huse cadou pentru unele terminale plus reduceri!</b>eMAG.ro a adus în ofertă să o serie de tablete noi, printre care și modele Evolio de nouă generație. în plus, multe alte tablete au primit oferte ce implică fie reduceri, fie accesorii oferite cadou la pachet. &nbsp; &nbsp; Spre exemplu, Samsung...

eMAG.ro a adus în ofertă să o serie de tablete noi, printre care și modele Evolio de nouă generație. în plus, multe alte tablete au primit oferte ce implică fie reduceri, fie accesorii oferite cadou la pachet.

Spre exemplu, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 în varianta de 8 GB costă 899 lei și vine la pachet cu o husă cadou. ASUS MeMo Pad 10 Smart, cu CPU Tegra 3 costă acum 1.299 lei, după o reducere de 100 de lei, iar Toshiba Excite Pure și Nexus 7 2013 vin și ele cu husa inclusă în preț. La capitolul modele noi regăsim Evolio Evotab Duo HD, terminal dual core Cortex A9 cu ecran de 7 inch și preț de 439 de lei.

Un alt nou venit este Evolio Evotab 3G, tableta cu conectivitate 3G inclusă, GPS, procesor dual core MediaTek și ecran IPS de 7 inch. Prețul este de 699 lei. Tableta Vonino Q8 are parte de o reducere de preț de 100 de lei, costând acum 799 lei, iar printre noutăți se afla și Sony Xperia Z Ultra, phabletul de 6.4 inch, cu suport 4G LTE, Android 4.2 și preț de 2.999 lei.

iPhone 5 a primit o reducere cu 100 lei la eMAG.ro și costă acum 2.799 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×