Nokia Lumia 520 primește prima actualizare OTA la Amber GDR2

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.230 ori
<b>Nokia Lumia 520 primește prima actualizare OTA la Amber GDR2</b>Pentru că e toamna e momentul unui nou val de actualizări și în mod atipic astăzi ne referim la Windows Phone și nu la Android sau iOS. Se pare că Nokia Lumia 520 ar fi primit un update surpriză în această săptămână la Amber GDR2. &nbsp; Pe...

Pentru că e toamna e momentul unui nou val de actualizări și în mod atipic astăzi ne referim la Windows Phone și nu la Android sau iOS. Se pare că Nokia Lumia 520 ar fi primit un update surpriză în această săptămână la Amber GDR2.

Pe 22 septembrie, terminalul menționat de sursa nostră, a avut parte de actualizarea OTA la versiunea WP Amber GDR2. Handsetul era în rețeaua Vodafone, iar noul firmware este 3046.0000.1329.2001. Printre modificările aduse de software se număra faptul că în secțiunea "Despre" apar informații despre operatorul de telefonie, iar aplicația Data Sense a fost inclusă și ea în update.

Nokia Lumia 520 Amber GDR2

în plus, este inclus și un player radio FM și sunt aduse îmbunătățiri aplicației Xbox Music și browserului web IE Mobile. Nokia Smart Camera și Nokia Glance Screen sunt și ele disponibile pe handset, iar harta primește acum actualizări mai rapid.

Nokia Lumia 520 Amber GDR2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×