Samsung lansează smartphone-urile Galaxy A3 și Galaxy A5; acestea sosesc cu o carcasă uni-body din aluminiu și dotări mid-range

3.244 ori
<b>Samsung lansează smartphone-urile Galaxy A3 și Galaxy A5; acestea sosesc cu o carcasă uni-body din aluminiu și dotări mid-range</b>Iată că astăzi mult-vehiculatele terminale Galaxy A3 și Galaxy A5 a celor de la Samsung ies oficial la iveală, dezvăluindu-ne atât specificațiile complete. Din câte știam deja, aceste noi device-uri adoptă o carcasă uni-body din aluminiu,...

Iată că astăzi mult-vehiculatele terminale Galaxy A3 și Galaxy A5 a celor de la Samsung ies oficial la iveală, dezvăluindu-ne atât specificațiile complete. Din câte știam deja, aceste noi device-uri adoptă o carcasă uni-body din aluminiu, material ce îl vedem din ce în ce mai des aplicat produselor Samsung.

Primul dintre acestea, și anume Galaxy A3, ne oferă un display qHD Super AMOLED de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli și o baterie de 1.900 mAh.

Galaxy A3

Printre alte dotări regăsim prezența sistemului de operare Android 4.4 KitKat, a tehnologiei Bluetooth 4.0, WiFi, 4G LTE și al port microUSB v2.0. Din punct de vedere al dimensiunilor, aflăm că acesta cântărește doar 110.3 grame și măsoară 6.9 mm în grosime.

Galaxy A5

Trecând la modelul Galaxy A5, descoperim că acesta beneficiază de un display Super AMOLED HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, un slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 5 megapixeli.

De asemenea, primim și conectivitate LTE, sistemul de operare Android 4.4 KitKat și o baterie de 2.300 mAh. Samsung Galaxy A5 cântărește 123 grame și măsoară 139.3 mm în lungime, 69.7 mm în lățime și doar 6.7 mm în grosime. Aflăm că aceste device-uri vor sosi începând din luna noiembrie pentru început doar în China.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×