Eric Schmidt, directorul Google prezice atingerea unui miliard de terminale Android activate În următorul an!

786 ori
<b>Eric Schmidt, directorul Google prezice atingerea unui miliard de terminale Android activate În următorul an!</b>știm cu toții că Android este o platformă masivă, cu sute de milioane de utilizatori. Aparent, a ajuns la fel de populară ca Facebook, de vreme ce directorul executiv Google, Eric Schmidt afirmă că Android va atinge 1 miliard de activări în...

știm cu toții că Android este o platformă masivă, cu sute de milioane de utilizatori. Aparent, a ajuns la fel de populară ca Facebook, de vreme ce directorul executiv Google, Eric Schmidt afirmă că Android va atinge 1 miliard de activări în următorul an.

Numărul nu este doar o speculație sau o ipoteză, ci e bazat pe cifre reale. Aparent, există acum 1.3 milioane de noi terminale Android activate în fiecare zi, iar acest număr e în plină creștere. Astfel, atingerea milionului de device-uri nu va reprezenta o problemă. Tot Schmidt afirma că acum Android are de 4 ori mai multe telefoane vândute decât Apple, deci o platformă mai populară decât iOS, cu mult. La ora actuală Android se afla la aproximativ 500 de milioane de terminale mobile activate, deci la jumătate din traiectoria prezisă de directorul Google.

E interesant de aflat că în urmă cu doar 2 ani, Android avea doar 200.000 de activări pe zi, iar acum a ajuns la un număr de 6 ori mai mare, o performanță uriașă, chiar și când ai Google în spate. Sincer vorbind, forța lui Android e în numere, deoarece gândiți-vă numai la zecile, poate chiar sutele de telefoane Android pe care le lansează Samsung într-un singur an. Schmidt a mai declarat și că smartphone-urile vor înlocui, încet-încet PC-urile, care pentru prima oară în ultimii 11 ani au înregistrat o scădere de vânzări.

Voi ce părere aveți? Ați înlocui PC-ul vostru cu un smartphone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×