Ericsson a implementat cu succes primul test al unui sistem 5G end-to-end

969 ori
<b>Ericsson a implementat cu succes primul test al unui sistem 5G end-to-end</b>Cu toate că ne mai despart câțiva ani buni de lansarea comercială a standardului 5G, la ora actuală companiile din acest business precum Ericsson desfășoară teste pentru îmbunătățirea serviciului. Aflăm că firma de față a implementat cu succes primul test

Începutul lunii februarie ne-a adus noi vești despre standardul de conectivitate 5G, standard care a primit un logo oficial și care a fost implementat de către AT&T în două orașe din SUA. Astăzi cei de la Ericsson ne anunță despre faptul că primul test al unui sistem 5G end-to-end ca infrastructură comună pentru viitoarele servicii 5G a fost implementat cu succes în cadrul laboratorului din Kista, Suedia.

Testul a fost realizat împreună cu SK Telekom Korea la data de 21 decembrie, iar la o zi distanță a avut loc o demonstrație similară și împreună cu Telefonica unde a fost folosit Cloud RAN. La ora actuală, 5G oferă infrastructura și serviciile necesare pentru a îndeplini cererile Societății Permanent Conectate și Internetului Tuturor Lucrurilor. 

Aflați că standardul 5G și infrastructra asociată vor avea un impact asupra tutoror rețelelor mobile și ecosistemelor asociate, de la dispozitive până la tehnologia de acces radio, IP core și cloud. Potrivit datelor dezvăluite astăzi, în demonstrația live realizată de Ericsson au fost atinse rate de transfer a datelor mai mari de 1 Gbps și latență de 4 milisecunde la un punct de acces din exteriorul nucleului central.

La 5G World Summit din Londra ce a avut loc în iunie 2016, Ericsson a demonstrat și vizualizarea dinamică de tip network slicing a rețelei, cu o gestionare și orchestare completă a acesteia. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×