Essential dezvăluie imagini ale viitorului său smartphone; Intrigă prin formatul alungit

1.685 ori
<b>Essential dezvăluie imagini ale viitorului său smartphone; Intrigă prin formatul alungit</b>După câteva speculații cu privire la viitorul smartphone Essential iată că astăzi avem în sfârșit ceva palpabil și oficial. Direct din partea CEO-ului Andy Rubin primim fotografii ale unui telefon prototip testat în momentul de față

După câteva speculații cu privire la viitorul smartphone Essential iată că astăzi avem în sfârșit ceva palpabil și oficial. Direct din partea CEO-ului Andy Rubin primim fotografii ale unui telefon prototip testat în momentul de față și cunoscut la nivel intern drept Essential Project GEM. Device-ul intrigă prin formatul său alungit și este ceva la care clar nu ne așteptam pe post de succesor pentru Essential PH-1.

Essential GEM

Andy afirmă că alături de firma sa lucrează de mult timp la un nou device menit să ne schimbe percepția despre mobilitate. Telefonul este în stadiul inițial de teste și ni se promite detalii vor fi dezvăluite în viitorul apropiat. Ce remarcăm privind aceste imagini este un device foarte alungit care din start preia titlulatura de "telecomandă", fiind clar mai îngust decât telefoanele Sony Xperia cu panouri 21:9.

Essential GEM

Observăm un UI special adoptat aici și bazat pe carduri, fiind prezentate widget-uri pătrate pentru vreme, calendar, dar și pentru aplicația de navigare GPS. Are o cameră selfie decupată în ecranul super îngust și descoperim pe lateral butoanele de volum, dar și scanner-ul de amprente în spate. Tot aici apare și o singură cameră foto cu o protuberanță semnficativă pentru trendurile actuale.

Essential GEM

Din leak-uri anterior sosite în online aflăm că într-adevăr Essential lucra la un asemenea smartphone cu display minuscul - telefon ce poate fi controlat în mare parte prin comenzi vocale. Un asistent AI s-ar afla în spatele conceptului și acesta se ocupă automat de realizarea task-urilor dorite. 

Essential GEM

Mai descoperim și că acest telefon (momentan prototip) folosește un material glossy special pentru carcasă, unul ce are capabilitatea de a-și schimba culoarea în funcție de unghiul în care cade lumina (vedeți aici un clip demo). Nu în ultimul rând se vehiculează că device-ul Essential de față ar opta pentru un procesor Snapdragon 730 și că rolul său ar fi acela de companion mobil și nu de smartphone propriu-zis.

Apple

Am văzut cum TCL a încercat asta prin renașterea brandului Palm pe piață și lumea nu a fost impresionată. Acum Essential pare a merge pe aceeași cale și încă o dată publicul nu se declară uimit. La apariția acestor imagini nu au ezitat să apară glume pe seama telefonului. De la "telecomandă" și până la "noul stylus S-Pen cu cameră" sau aluzii la concepte de iPhone din trecut, precum cel de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×