Indicii cu privire la debutul lui Essential Phone 2 sosesc chiar din partea CEO-ului Andy Rubin

785 ori
<b>Indicii cu privire la debutul lui Essential Phone 2 sosesc chiar din partea CEO-ului Andy Rubin</b>Multe dintre leak-urile smartphone din aceste zile sosesc în primă fază pe Twitter acolo unde leakeri celebrii precum @evleaks, @onleaks sau @benjeskin au comunități de mii, dacă nu zeci de mii de urmăritori

Multe dintre leak-urile smartphone din aceste zile sosesc în primă fază pe Twitter acolo unde leakeri celebrii precum @evleaks, sau @onleaks au comunități de zeci mii, dacă nu sute de mii de urmăritori. Și companiile din domeniu se folosesc de această platformă pentru a dezvălui teasere, dar și indicii cu privire la viitoare produse, fix precum se întâmplă astăzi.

Descoperim faptul că nimeni altul decât Andy Rubin (fondator Android și actual CEO Essential Inc), a fost implicat de curând într-o conversație pe Twitter de pe urma căreia au ieșit la iveală câteva indicii despre Essential Phone 2. Pentru a înțelege exact contextul, aflați că în septembrie 2018, Andy a dat retweet unui mesaj din partea unui utilizator în care era menționat și "vă rog, creați un alt smartphone @essential".

Essential

Tot atunci un alt utilizator îi spunea lui Andy că doar un retweet nu este suficient și că ideal ar fi să anunțe telefonul cel nou. Ajungem acum în 11 iunie 2019 și vedem că CEO-ul Essential vine cu un reply pentru acest mesaj. Suntem informați pe această cale cu privire la faptul că un anunț va avea loc foarte curând, anunț care îl privește probabil pe Essential Phone 2.

La ultima apariție în leak-uri a acestui device aflam că ni se pregătește un design ce implică o cameră selfie integrată sub display, sosind chiar și brevete în acest sens. Țelul celor de la Essential Inc. este acela de a oferi un telefon cu ecran complet edge-to-edge, ceva ce au încercat să facă și cu primul Essential Phone care în anul lansării (2017) se lăuda cu un raport corp-ecran de 84.9%.

Acum soluția de a atinge un prag cât mai apropiat de 100% este aceea de a veni cu o tehnologie deosebită. Rămâne de văzut cât de curând va avea loc acest anunț promis de către Andy Rubin și ce alte leak-uri vor ajunge online. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×