HTC U11 primeşte un benchmark AnTuTu autohton, stă mai bine decât Galaxy S8; Telefonul debutează oficial în România

2.448 ori
<b>HTC U11 primeşte un benchmark AnTuTu autohton, stă mai bine decât Galaxy S8; Telefonul debutează oficial în România</b>Pe 16 mai HTC U11 a fost anunţat oficial la nivel internaţional şi v-am adus imediat un preview al terminalului ce suportă input prin strângere în mână. Azi a avut loc lansarea sa oficială în România, la care am avut trimis un fan HTC/Mobilissimo şi care

Pe 16 mai HTC U11 a fost anunţat oficial la nivel internaţional şi v-am adus imediat un preview al terminalului ce suportă input prin strângere în mână. Azi a avut loc lansarea sa oficială în România, la care am avut trimiși doi fani HTC/Mobilissimo şi care au avut ocazia să se familiarizeze cu terminalul.

HTC U11 AnTuTu Benchmark

Unul dintre ei este acelaşi cititor fidel care ne-a furnizat OnePlus 3 şi căruia îi mulţumim. Văzând de aproape luciosul flagship nou HTC, trimișii noștrii au făcut şi un test benchmark şi anume AnTuTu. A fost atins un scor de 175.131 puncte, prin care îl depăşeşte pe Samsung Galaxy S8, care atinge doar 171.132 puncte, cel puţin la testul nostru. HTC U11 se apropie şi periculos de mult de rezultatul de 177k puncte al lui iPhone 7 Plus.

HTC U11 AnTuTu (top 10)

HTC U11 are la interior un procesor Snapdragon 835 şi 4 GB RAM, iar el are avantajul preţului mai mic decât rivalii Galaxy S8 şi LG G6. Punctul cheie rămâne totuşi acel Edge Sense, cu posibilitatea de a strânge în mâna laturile telefonului pentru a activa funcţii şi aplicaţii. Devine util mai ales sub apă, la piscină în cazul fotografiilor subacvatice, acesta fiind un smartphone certificat IP68. Nu ignorăm nici camera de 12 MP cu tehnologie Ultrapixel 3.0, care deja e campioană în DxOMark.

Aşteptam cu nerăbdare acum telefonul în teste pentru a reveni cu impresii detaliate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×