Sony Ericsson anunță Xperia Mini și Mini Pro, noi modele Android 2.3 cu funcții Facebook omniprezente

2.440 ori
<b>Sony Ericsson anunță Xperia Mini și Mini Pro, noi modele Android 2.3 cu funcții Facebook omniprezente</b>După o perioadă de speculații cu privire la următoarele modele Xperia din categoria mini, Sony Ericsson clarifică lucrurile, anunțând handseturile Xperia Mini și Mini Pro. Dacă aceste nume vă induc în eroare, aflați că Sony Ericsson a decis...

După o perioadă de speculații cu privire la următoarele modele Xperia din categoria mini, Sony Ericsson clarifică lucrurile, anunțând handseturile Xperia Mini și Mini Pro. Dacă aceste nume vă induc în eroare, aflați că Sony Ericsson a decis ca urmașul lui Xperia X10 Mini și Xperia X10 Mini Pro să își piardă particula "X10" din nume în loc să i se adauge un "II".

Ambele handseturi rulează Android 2.3 Gingerbread, ca și celalalte modele SE anunțate în acest an: Xperia Neo, Arc, Play și Pro. Iată cum arată lista de specificații a terminalelor, acestea fiind dotările pe care le au în comun:

  • Display: 3 inch, HVGA, mobile BRAVIA Engine, Reality Display
  • Conectivitate: WiFi, DLNA, aGPS
  • Camera: 5MP, autofocus, captură video 720p
  • Memorie: 2GB (card de memorie la pachet cu telefonul)
  • CPU: 1GHz, Qualcomm Snapdragon
  • Baterie: 1200 mAh

O funcție interesantă a terminalelor este Facebook inside Xperia, care integrează serviciul de socializare al lui Zuckerberg în cele mai folosite meniuri ale telefonului. Astfel, veți putea socializa direct din Galeria Foto, Music Player, Agenda Telefonică sau Calendar. Nici tehnologiile audio nu sunt neglijate, astfel că avem la dispoziție funcțiile PlayNow, Track ID și XLOUD Experience.

Sony Ericsson anunță Xperia Mini și Mini Pro, noi modele Android 2.3 cu funcții Facebook omniprezente

Diferența principală dintre Xperia Mini și Xperia Mini Pro este că modelul Pro vine cu o tastatură glisantă și este mai greu, cântărind 136 de grame și puțin mai gros (18 mm). Ambele modele vor sosi pe piață în trimestrul 3, la prețuri neanunțate încă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×