EURO 2012 review aplicație Android - softul ideal pentru microbiști! (Video)

1.267 ori
<b>EURO 2012 review aplicație Android - softul ideal pentru microbiști! (Video)</b>Dacă tot l-am avut pe ASUS PadFone în teste, am decis să aruncăm o privire și în Google Play Store, unde am găsit două aplicații vitale pentru microbiști. în următoarele săptămâni va debuta competiția EURO 2012, unde se vor întâlni cele...

Dacă tot l-am avut pe ASUS PadFone în teste, am decis să aruncăm o privire și în Google Play Store, unde am găsit două aplicații vitale pentru microbiști. în următoarele săptămâni va debuta competiția EURO 2012, unde se vor întâlni cele mai bune echipe europene în cadrul unor meciuri găzduite de Polonia și Ucraina. Ei bine, vă puteți pregăti pentru marile evenimente cu două aplicații speciale EURO 2012.

Prima este aplicația oficială UEFA pentru EURO 2012, în care găsiți clasamentele la zi ale echipelor de la EURO, tabele cu programul meciurilor și chiar detalii despre țările organizatoare. Printre acestea se număra moneda locală în conversia la euro, puncte de atracție, localizarea stadioanelor din Ucraina și Polonia pe harta și alte lucruri interesante de știut despre aceste două țări. Avem și posibilitatea de a selecta echipe preferate cărora să le urmărim parcursul în luna iunie, în ascensiunea către trofeu. Exista și o galerie foto amplă în această aplicație, una realizată cu sponsorizarea Canon.

Apoi vine alicatia Carlsberg UEFA EURO 2012, care include atât clasamente, cât și clipuri video cu interviuri și știri despre jucătorii și echipele de la EURO. Avem și o zonă de știri în format text, între care trecem cu swipe, plus programul meciurilor, clasamente și descrieri pentru fiecare jucător în parte, cu statistici detaliate. Personal prefer aplicația Carlsberg, deoarece se mișcă mai bine și are o interfață mai curată, fără a fi invadată de sponsorizări/reclame. Ambele softuri sunt gratuite și le găsiți în Google Play!

EURO 2012 (oficial)

EURO 2012 (Carlsberg)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×