Evan Blass are randări cu iz oficial pentru Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro; Iată-le aici

2.397 ori
<b>Evan Blass are randări cu iz oficial pentru Huawei P20, P20 Lite și P20 Pro; Iată-le aici</b>Cum lansarea oficială a trio-ului de terminale Huawei P20 se apropie cu pași repezi, era de așteptat ca și randările oficiale să își facă apariția online. Ca de fiecare dată, @evleaks este cel care dezvăluie asemenea materiale - imagini pe care

Lansarea oficială a smartphone-urilor Huawei P20, P20 lite și P20 Pro se apropie cu pași repezi și era de așteptat ca la un moment dat să își facă apariția în scenă și randări detaliate. Acestea vin chiar astăzi prin intermediul reputatului leaker Evan Blass mulțumită căruia vedem toate variantele din trio, dar și versiuni diferite de culoare. Un lucru care se confirmă totodată cu această ocazie este și numele oficial al dispozitivelor.

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite

Cel mai accesibil model de pe listă va fi Huawei P20 Lite, telefon care în ciuda alurii sale de terminal mid-range va adopta câteva caracteristici mai deosebite. Așa cum vedeți în imaginea de mai sus, handset-ul va oferi la rândul cău un ecran generos cu decupaj în partea de sus și surpriza este prezența unei camere foto duale în spate. Scanner-ul de amprente rămâne tot în spate și din ce observăm și jack-ul audio rămâne la posturi.

Huawei P20 Lite

Printre dotările vehiculate pentru acest model avem un ecran de 5.84 inch, procesor octa-core Kirin 659, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare flash + slot microSD. Vom primi o baterie de 2900 mAh la bord, o cameră duală de 16 + 2 megapixeli în spate și aparent o cameră duală și în față. Prețul ar fi de 360 euro.

Huawei P20

Huawei P20

Cât despre modelul de bază, Huawei P20, acesta pare a duce muchiile panoului frontal și mai aproape de rama metalică, iar cumva Huawei a reușit să aducă aici un buton fizic home care cel mai probabil găzduiește și scannerul de amprente. Decupajul pentru jack audio nu apare în ecuație din păcate și observăm că în spate vom regăsi o cameră duală cu bliț dual-tone și optică Leica. Decupajul este și aici la posturi!

Huawei P20

Potrivit unor leak-uri din ultima vreme, este așteptat un procesor octa-core HiSilicon Kirin 970 la bord în cazul de față, 6 GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. Va avea și slot microSD, sistem de autentificare facială și un ecran de aproximativ 6 inch cu rezoluție FHD+. Prețul său ar fi de 679 euro.

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Nu în ultimul rând îl avem prezentat pe Huawei P20 Pro, cel mai bine dotat telefon din aces trio - cel care va opta pentru o cameră foto triplă în partea din spate. Încă nu ne este clar care este rolul acestui setup de 3 camere foto, dar evenimentul de pe 27 martie ne va lămuri pe deplin. Și acesta are decupaj în ecran, buton home cu scanner de amprente și optică Leica. 

Cât despre partea hardware, se vehiculează prezența unui procesor Kirin 975 de nouă generație, a unui chip de 6 sau 8 GB RAM și a unei baterii pe măsură. Prețul ar putea ajunge chiar la 899 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×