Evan Blass publică noi imagini cu husele lui Samsung Galaxy S8 şi LG G6

2.419 ori
<b>Evan Blass publică noi imagini cu husele lui Samsung Galaxy S8 şi LG G6</b>Chiar dacă e weekend, faimosul zvonac Evan Blass nu se opreşte din postarea de scăpări legate de flagshipuri viitoare. Cu această ocazie le vedem pe LG G6 şi Samsung Galaxy S8, vârfurile de gama din Coreea de sud apărând în noi randari de huse.

Chiar dacă e weekend, faimosul zvonac Evan Blass nu se opreşte din postarea de scăpări legate de flagshipuri viitoare. Cu această ocazie le vedem pe LG G6 şi Samsung Galaxy S8, vârfurile de gamă din Coreea de sud apărând în noi randari de huse.

Samsung Galaxy S8

Scăparea vine la doar o zi după ce UAG publicase la rândul său imagini cu huse rugged pentru Galaxy S8. În acest punct din cavalcada scăpărilor nimic nu ne mai poate surprinde şi vedem elemente familiare de design, precum muchiile rotunjite ale ecranului, scannerul de amprente din spate sau ceea ce pare a fi un scanner de iris. Evident, nici urmă de buton Home.

LG G6

Între timp LG G6 tocmai a scăpat în alte câteva noi imagini, dezvăluind ceea ce pare a fi o funcţie de ecran Always On şi acelaşi spate lucios cu care ne familiarizasem deja. Telefonul are cameră duală şi scanner de amprente în spate, iar în scăparea lui Evan vedem şi interfaţa sa, nu chiar diferită de ce am primit anul trecut aplicat peste Marshmallow.

Nuanţele de culoare par să se fi schimbat puţin la iconuri, dar în zona barei de status rămâne acel verde-albastru clasic pentru LG UX. A rămas fix o săptămână până ce luăm contact cu LG G6 la MWC 2017, în vreme ce pe Galaxy S8îl aşteptăm luna viitoare să debuteze, cu 2 variante de diagonala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×