Apple brevetează un MacBook cu display dual, care va putea fi folosit şi la exterior şi cu ochelarii de soare puşi

Autor:  | Publicat în:  Patente & Brevete  Apple 912 ori
<b>Apple brevetează un MacBook cu display dual, care va putea fi folosit şi la exterior şi cu ochelarii de soare puşi</b>Noi brevete primite de către cei de la Apple ne detaliază astăzi un MacBook cu display dual care aparent va putea fi utilizat și la exterior purtând ochelari de soare. După cum putem vedea în schițele asociate acestei invenții interesante, se pare că

Brevetele sunt modalitatea cea mai bună de a prezice care vor fi produsele de mâine, sau chiar de poimâine. Azi am descoperit un brevet al celor de la Apple, care are de-a face cu un MacBook cu display dual. Mai mult decât atât, el va avea o tehnologie specială a ecranului.

Brevet MacBook Dual Display

De remarcat că Apple breveta notebookurile cu ecrane duale încă din perioada 2010-2011, iar ele includeau panouri ce putea fi configurate cu rol de tastatură, joystick sau spaţiu de desen. Noutatea acestui brevet o implică straturi speciale de polarizare şi optica nouă în ecrane care permite vizualizarea la exterior şi chiar şi când utilizatorul poartă ochelari de soare polarizați.

Brevet MacBook Dual Display

Reflexiile luminii sunt păstrate la minim, atât cele de la soare cât şi cele emise de un ecran spre altul. Ne imaginăm produsul ceva în genul unui Lenovo Yoga Book, poate cu extra metal şi o balama diferită între cele doua porţiuni de display. Primul ecran va putea fi unul LCD cu polarizare interioară şi exterioară, iar al doilea ar putea fi un OLED, cu polarizare circulară a pixelilor pentru a evita reflexiile nedorite.

Încă nu avem dovezi concrete că se lucrează la un astfel de produs, dar având în vedere trendurile actuale ale pieţei 2 în 1, e mai mult decât plauzibil un terminal de gen.

Material Video Promovat

(TOP 5 Jocuri HORROR în 2019 prezentate pe Samsung Galaxy S10+)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×