Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, Într-un material video integral (Video 37 minute)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.176 ori
<b>Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, Într-un material video integral (Video 37 minute)</b>Deși lansarea noului HTC One M8 a avut loc acum câteva zile, iată că astăzi am reușit să punem cap la cap materialele video înregistrate la evenimentul cu pricina, după ce în prealabil v-am prezentat un video hands-on, peripețiile din Londra,...

Deși lansarea noului HTC One M8 a avut loc acum câteva zile, iată că astăzi am reușit să punem cap la cap materialele video înregistrate la evenimentul cu pricina, după ce în prealabil v-am prezentat un video hands-on, peripețiile din Londra, și faptul că telefonul se găsește deja la noi în comerț. Acest material a sosit mai târziu datorită unor probleme întâmpinate cu viteza de upload de la hotel.

Totodată, aflați că acest material este destinat în special pentru cei care nu au reușit să urmărească evenimentul live transmis în cursul zilei de marți. Odată ce am ajuns la locația ce avea să găzduiască conferința HTC, am fost întâmpinați de către personalul HTC ce ne permitea accesul pe baza unor brățări verzi primite anterior la hotel.

Bratari HTC

Mai apoi, am pășit curioși mai departe, ne-am ocupat locul pe un scaun aflat pe la mijlocul sălii, scaun pe care am regăsit câte o sticlă de apă branduită HTC și o notiță în care ni se comunica rețeaua wireless și parola pentru acces. Imediat am fost informați că evenimentul va începe în doar câteva minute, orarul fiind respectat ca la carte.

Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, Într-un material video integral (Video 37 minute)

Rând pe rând au urcat pe scenă președinta HTC, Cher Wang și designer-ul Scott Croyle, persoană ce ne-a vorbit despre procesul din spatele dezvoltării lui HTC One (M8) și despre modificările la capitolul hardware introduse. Cum era de așteptat, Cher Wang a fost cea care a adus pe scenă noul HTC One (M8), moment ovaționat puternic de către toți cei prezenți în sală. Cu toate acestea, s-a putut observa lipsa de uimire din partea publicului, întrucât device-ul cu pricina a fost subiectul a numeroase zvonuri și a unor scăpări de imagini, respectiv materiale video ce au dezvăluit în mare parte dotările și design-ul acestuia.

Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, Într-un material video integral (Video 37 minute)

Mai apoi, Scott Croyle a prezentat pe lângă design-ul noului flagship, și noile funcții oferite de cameră foto, printre care se numără posibilitatea de refocus a fotografiilor chiar și după realizarea acestora. în cele din urmă evenimentul de lansare a ajuns la sfârșit, iar participanții au fost invitați la testarea device-urilor puse la dispoziție, moment în care s-a putut observa cam cât de mare a fost numărul de participanți la acest eveniment.

Evenimentul de lansare a lui HTC One (M8) de la Londra, Într-un material video integral (Video 37 minute)

Per total, evenimentul HTC a fost caracterizat de accentul pus pe lansarea unui terminal care vine să completeze generația precedentă și să aducă toate acele funcții cărora utilizatorii le-au simțit lipsa, în acest caz fiind vorba de un display mai mare și un slot pentru carduri microSD. Rămâne de văzut cum va fi primit noul HTC One (M8) și care va fi rata de adopție printre posesorii actuali ai vechii generații.
​

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×