Restructurarea continuă: Sony Își vinde o parte din clădirile din Tokyo

684 ori
<b>Restructurarea continuă: Sony Își vinde o parte din clădirile din Tokyo</b>Restructurarea celor de la Sony continuă, astfel că după ce au externalizat ramura de producție TV, acum japonezii au început să vândă clădirile companiei. Producătorul seriei de telefoane Xperia a semnat un contract de 68 de milioane de dolari,...

Restructurarea celor de la Sony continuă, astfel că după ce au externalizat ramura de producție TV, acum japonezii au început să vândă clădirile companiei. Producătorul seriei de telefoane Xperia a semnat un contract de 68 de milioane de dolari, punând la vânzări noi proprietăți.

Tot în această lună, Sony primise 156 de milioane de dolari pentru două clădiri de birouri scoase la vânzare. Tranzacțiile se vor finaliza luna viitoare și Sony va rămâne cu 49 de milioane de dolari din tranzacție de 68 din această săptămână, după taxe. Sony e în mijlocul unei tranziții, după ce în februarie a început reorganizarea, a vândut ramura sa Vaio și a concediat 5000 de angajați.

Tăierea costurilor se face la sânge, din câte văd, dar mi se pare interesant că secțiunea PlayStation rămâne neatinsă. La urma urmei, PS4 performeaza și vinde mai bine decât Xbox One, din câte am auzit. și ramură Xperia/Mobile rămâne neatinsă deocamdată... va reuși Sony să își continue existența fără sacrificii prea mari?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×