LG G2 Mini a fost prezentat oficial astăzi la nivel global după debutul de la MWC 2014

839 ori
<b>LG G2 Mini a fost prezentat oficial astăzi la nivel global după debutul de la MWC 2014</b>Pe lângă phablet-ul LG G Pro 2 ce a fost prezentat de către LG în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 de luna trecută, a debutat și versiunea mai &ldquo;mică&rdquo; a celebrului flagship LG G2, terminal ce a adus în premieră un design...

Pe lângă phablet-ul LG G Pro 2 ce a fost prezentat de către LG în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 de luna trecută, a debutat și versiunea mai “mică” a celebrului flagship LG G2, terminal ce a adus în premieră un design foarte atractiv prin amplasarea butoanelor de volum și power pe partea din spate a telefonului.

Deși terminalul a fost prezentat în cadrul acestui show, cei de la LG s-au gândit că un eveniment de lansare global nu ar strică. Acesta a fost lansat oficial astăzi la nivel global în cadrul unei conferințe ce a avut loc în Seoul.

LG G2 Mini vine cu un display IPS de 4.7 inch, 8 GB de stocare, 1 GB RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră foto secundară de 8 megapixeli și o baterie de 2440 mAh. De asemenea, acesta va veni pe piață cu două procesoare diferite în funcție de regiunea destinată. Astfel vom putea alege între versiunea cu procesor quad-core Snapdragon MSM8926 (LTE) tactat la 1.2 GHz și între versiunea cu procesor quad-core Nvidia Tegra 4i tactat la 1.7 GHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×