Evenimentul de lansare a lui LG G3 va fi transmis live astăzi Începând cu ora 20:00

1.642 ori
<b>Evenimentul de lansare a lui LG G3 va fi transmis live astăzi Începând cu ora 20:00</b>După cum bine știți, astăzi 27 mai va avea loc evenimentul de lansare a noului flagship LG G3, eveniment ce se va transmite în regim de live streaming începând de la ora 20:00 (ora României). Cu toate că specificațiile și design-ul acestui nou...

După cum bine știți, astăzi 27 mai va avea loc evenimentul de lansare a noului flagship LG G3, eveniment ce se va transmite în regim de live streaming începând de la ora 20:00 (ora României). Cu toate că specificațiile și design-ul acestui nou terminal au fost aflate de o bună perioadă de timp, evenimentul LG promite un spectacol pe măsură.

LG G3 va fi un device cu adevărat high-end, acesta aducând la pachet un display Quad HD de 5.5 inch (2560x1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu OIS și o cameră secundară de 2.1 megapixeli.
​

De asemenea, dintr-un articol anterior am aflat și faptul că LG G3 va dispune de o carcasă cu aspect de metal, dacă nu chiar metal. Din câte se pare, noul flagship va fi un terminal cu adevărat puternic, singurul capitol la care ar putea fi unele dezamăgiri fiind bateria de numai 3000 mAh. Evenimentul de lansare va putea fi urmărit chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×