Asus postează un video-teaser ce promite un device foarte subțire care va sosi la pachet cu un stylus

756 ori
<b>Asus postează un video-teaser ce promite un device foarte subțire care va sosi la pachet cu un stylus</b>De curând, producătorul taiwanez Asus a postat câteva teasere interesante pentru o serie de terminale ce vor fi lansate în cadrul unui eveniment de mare amploare ce va avea loc în cadrul conferinței Computex 2014 ce se va desfășura în perioada...

De curând, producătorul taiwanez Asus a postat câteva teasere interesante pentru o serie de terminale ce vor fi lansate în cadrul unui eveniment de mare amploare ce va avea loc în cadrul conferinței Computex 2014 ce se va desfășura în perioada 3-7 iunie în Taipei.

Din câte putem vedea în materialul teaser de mai jos, Asus promite că acest nou device ce va fi lansat va fi un terminal cu adevărat incredibil, aceștia folosind motto-ul “The Next Incredible Thing”. Acesta din urmă ne duce cu gândul la celebrul motto folosit de către Samsung, și anume - The Next Big Thing.

Lăsând la o parte similaritățile privind acest motto, aruncând o privire mai atentă asupra acestui video-teaser putem observa faptul că se pune un mare accent pe scrisul de mână, lucru ce poate sugera că noul produs va sosi la pachet cu un stylus. De asemenea, ni se promite că acest terminal va fi unul foarte subțire. Ce credeți că ne pregătește Asus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×