Flagship-ul Nokia din acest an ar putea debuta pe 21 august! Un prim teaser învăluit de mister apare online

2.327 ori
<b>Flagship-ul Nokia din acest an ar putea debuta pe 21 august! Un prim teaser învăluit de mister apare online</b>În vreme ce alți producători din lumea smartphone au adus chiar și 3-4 smartphone-uri cu dotări de top în acest an, finlandezii de la HMD Global parcă bat pasul pe loc, optând să lanseze doar modele mid-range sau entry-level. Totuși în această

Dacă producători precum Xiaomi au deja 3-4 telefoane cu dotări de top ce includ și procesorul Snapdragon 845, cei de la Nokia încă nu au adus pe piață în acest an un flagship veritabil cu toate că leak-uri am tot văzut online. Totuși un asemenea dispozitiv ar putea debuta pe 21 august atunci când când HMD Global are programat un eveniment special de presă, unul asociat "unuia dintre cele mai așteptate smartphone-uri", semn că ar putea fi vorba de un terminal high-end.

Nokia

Teaser-ul de mai sus învăluit în mister a fost publicat chiar pe pagina oficială de Twitter Nokia Mobile și acesta ne duce cu gândul fie la Nokia 9 sau la Nokia 10. Am putea vedea un terminal echipat cu ecran AMOLED, cu o cameră triplă în spate și poate chiar cu un scanner de amprente integrat în ecran dacă finlandezii vor să impresioneze publicul. 

Unele leak-uri au adus la un moment dat în ecuație și posibilitatea unei camere foto cu 5 senzori în spate, fiind dezvăluite chiar și schițe mai mult sau mai puțin credibile. Din silueta telefonului prezentat în teaser pare să fie vorba despre un dispozitiv similar ca forme lui Nokia 8, cu margini ușor curbate și un corp dreptunghiular.

Posibil să avem ecran de 6 inch aici și ca la bord să primim 6 sau 8 GB RAM. Așteptăm mai multe teasere în perioada următoare și poate cumva vedem și fotografii hands-on. Inedit faptul că până acum nu am avut parte de asemenea materiale pentru misteriosul telefon în situația în care se lansează peste doar câteva zile! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×