Evenimentul Samsung Unpacked 2016 ar putea avea loc pe 20 februarie (Zvon)

641 ori
<b>Evenimentul Samsung Unpacked 2016 ar putea avea loc pe 20 februarie (Zvon)</b>De vreme ce Galaxy S7 are parte de at&acirc;t de multe scăpări, avem şi o idee vagă despre momentul c&acirc;nd va debuta. E foarte posibil să &icirc;l vedem la MWC 2016, adică spre finalul lunii februarie din 2016. Azi aflăm şi o dată puţin mai...

De vreme ce Galaxy S7 are parte de atât de multe scăpări, avem şi o idee vagă despre momentul când va debuta. E foarte posibil să îl vedem la MWC 2016, adică spre finalul lunii februarie din 2016. Azi aflăm şi o dată puţin mai precisă, mulţumită unei surse est europene.

S-ar părea că Samsung se va grăbi şi nu va aştepta debutul de pe 22 februarie al lui MWC 2016, ci şi-ar fi programat evenimentul Unpacked 2016 pentru dată de 20 a acelei luni. Sursa poartă numele de Ivan Luchkov şi este un blogger tech ucrainian, care anunţa în premieră data evenimentului Unpacked din 2014, atunci când Galaxy S5 a fost anunţat oficial.

Samsung nu a confirmat sau infirmat informaţia, deci o privim cu precauţie. Sud coreenii au făcut o tradiţie din a nu se înregimenta în seria de lansări din cadrul unui show că MWC, având propriul eveniment clar delimitat de restul brandurilor. În principiu la câteva zile după jumătatea lunii februarie vom lua contact cu Galaxy S7, S7 Edge şi S7 Plus.

Rămâne de văzut dacă evenimentul va fi unul fastuos, cum se întâmplă acum 2 si 3 ani, sau mai modest ca la Galaxy S6 şi Note 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×