Un procent de 49.1% din totalul smartphone-urile vândute de Crăciun, au fost modele iPhone

1.255 ori
<b>Un procent de 49.1% din totalul smartphone-urile vândute de Crăciun, au fost modele iPhone</b>Sărbătorile de iarnă reprezintă o oportunitate pentru retailerii din &icirc;ntreaga lume, și &icirc;n mod direct pentru companiile producătoare de terminale mobile și tablete. Apple este c&acirc;știgătorul &icirc;n acest an la capitolul...

Sărbătorile de iarnă reprezintă o oportunitate pentru retailerii din întreaga lume, și în mod direct pentru companiile producătoare de terminale mobile și tablete. Apple este câștigătorul în acest an la capitolul vânzări de Crăciun, detaliu ce ne este dezvăluit de către firma de research Flurry deținută de către Yahoo.

Aflăm astfel că săptămâna trecută, un procent de 49.1% din terminalele comercializate la nivel global au fost modele iPhone. Pe locul cu numărul 2 se află Samsung cu un procent de 19.8% din totalul de smartphone-uri vândute de Crăciun. Pe locurile imediat următoare îi avem pe cei de la Nokia cu 2%, LG cu 1.7%, respectiv Xiaomi cu un procent de 1.5% terminale activate.

De asemenea, din graficul de mai sus remarcăm faptul că popularitatea phablet-urilor este într-o continuă creștere și în 2015. De la un procent de doar 4% terminale de tip phablet activate în 2013, iată că în acest an a fost activat un procent de 27% phablet-uri din totalul telefoanelor vândute în săptămâna 19-25 decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×