Încă un model Mango: ZTE Tania, handset WP7.5 vine În Europa!

1.931 ori
<b>Încă un model Mango: ZTE Tania, handset WP7.5 vine În Europa!</b>Numărul de telefoane cu Windows Phone Mango OS se înmulțește, mai ales acum că Microsoft a început actualizarea terminalelor WP7 la varianta Mango. Printre modelele de handseturi care vin cu Mango din start se numără acum și nou telefon ZTE,...

Numărul de telefoane cu Windows Phone Mango OS se înmulțește, mai ales acum că Microsoft a început actualizarea terminalelor WP7 la varianta Mango. Printre modelele de handseturi care vin cu Mango din start se numără acum și nou telefon ZTE, Tania, care va fi lansat în Europa în curând.

Avem de-a face aici cu un terminal foarte subțire, cu grosime de 10mm, dotat cu un display WVGA de 4.3 inchi și suportând conectivitate HSPA+. Smartphone-ul vine cu WiFi, GPS, o cameră de 5 megapixeli, 512MB de RAM, un procesor single core de 1 GHz cu accelerare 3D și 4 GB memorie internă. Acest tip de dotări fac handsetul comparabil cu modele precum HTC Radar sau Samsung Omnia W și Samsung Focus Flash.

în plus, dacă îmi amintesc bine, un terminal ZTE cu Mango OS fusese depistat într-o prezentare Microsoft din iulie și esteposibil să fie vorba chiar de modelul Tania. Din păcate nu avem și un preț pentru acest device, dar din moment ce ZTE produce de obicei telefoane cu prețuri rezonabile, ne așteptam să fie și aici cazul la fel, ba chiar acesta ar putea fi cel mai ieftin model Mango de pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×