Evolio Evotab 3G - date hardware, galerie foto și preț

1.564 ori
<b>Evolio Evotab 3G - date hardware, galerie foto și preț</b>Evolio nu a făcut un eveniment de presă în ce privește tableta Evolio Evotab 3G și nici nu a trimis vreun comunicat de PR până în acest moment, dar am ocazia să testez tableta și vă pot oferi primele informații: specificații, preț,...

Evolio nu a făcut un eveniment de presă în ce privește tableta Evolio Evotab 3G și nici nu a trimis vreun comunicat de PR până în acest moment, dar am ocazia să testez tableta și vă pot oferi primele informații: specificații, preț, disponibilitate.

Le mulțumesc că au avut încredere și mi-au furnizat un sample pentru recenzie. Evolio Evotab 3G integrează un display de 7 inch cu tehnologie IPS și rezoluție 1024x600 pixeli, procesor MediaTek dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, PowerVR SGX531 GPU, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.

Evolio Evotab 3G

Rulează Android 4.1 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate: 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS și A-GPS. Pe spate dați de o cameră foto principală de 2 Megapixeli și una frontală de 0.3 Megapixeli.

Bateria ajunge la 3000 mAh, 322 gr. și 10.7 mm grosime.

Preț - 649 lei cu disponibilitate din 20 septembrie. Evolio pregătește intrarea pe piața telefoanelor dual-sim cu procesor quad-core. Până la final de lună veți avea mai multe detalii. Va avea display HD și preț sub 1000 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×