Evolio Evotab 3G - date hardware, galerie foto și preț

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.438 ori
<b>Evolio Evotab 3G - date hardware, galerie foto și preț</b>Evolio nu a făcut un eveniment de presă în ce privește tableta Evolio Evotab 3G și nici nu a trimis vreun comunicat de PR până în acest moment, dar am ocazia să testez tableta și vă pot oferi primele informații: specificații, preț,...

Evolio nu a făcut un eveniment de presă în ce privește tableta Evolio Evotab 3G și nici nu a trimis vreun comunicat de PR până în acest moment, dar am ocazia să testez tableta și vă pot oferi primele informații: specificații, preț, disponibilitate.

Le mulțumesc că au avut încredere și mi-au furnizat un sample pentru recenzie. Evolio Evotab 3G integrează un display de 7 inch cu tehnologie IPS și rezoluție 1024x600 pixeli, procesor MediaTek dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, PowerVR SGX531 GPU, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.

Evolio Evotab 3G

Rulează Android 4.1 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate: 3G cu viteze de download de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS și A-GPS. Pe spate dați de o cameră foto principală de 2 Megapixeli și una frontală de 0.3 Megapixeli.

Bateria ajunge la 3000 mAh, 322 gr. și 10.7 mm grosime.

Preț - 649 lei cu disponibilitate din 20 septembrie. Evolio pregătește intrarea pe piața telefoanelor dual-sim cu procesor quad-core. Până la final de lună veți avea mai multe detalii. Va avea display HD și preț sub 1000 de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×