Evolio lansează un telefon cu Lollipop şi funcţii muzicale: M4 Magic

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.351 ori
<b>Evolio lansează un telefon cu Lollipop şi funcţii muzicale: M4 Magic</b>Evolio a lansat astăzi un telefon numit M4 Magic, care aduce Lollipop la un preţ accesibil şi funcţii muzicale atractive. Acest model este primul terminal cu brand rom&acirc;nesc ce aduce Android 5.0 la un preţ mai accesibil. &nbsp; Smartphone-ul e...

Evolio a lansat astăzi un telefon numit M4 Magic, care aduce Lollipop la un preţ accesibil şi funcţii muzicale atractive. Acest model este primul terminal cu brand românesc ce aduce Android 5.0 la un preţ mai accesibil.

Smartphone-ul e dotat cu sistem audio "Magic Sound" şi include un difuzor de 1 W în zona frontală, dar şi un amplificator de sunet, bazat pe tehnologie Digital True Surround (DTS). M4 Magic oferă sunet de înaltă calitate şi vine la pachet cu o pereche de căşti Evolio, cu acustica peste medie. La bordul acestui handset se afla un procesor quad core MediaTek, tactat la 1.3 GHz, dar şi 1 GB RAM şi 8 GB stocare.

Evolio M4 Magic

Avem la dispoziţie şi slot microSD, un ecran IPS de 4.5 inch, ce afişează 16 milioane de culori şi o cameră principală de 8 megapixeli. Evolio M4 Magic este un telefon dual SIM, compatibil cu toate reţelele mobile din ţara noastră. El va fi disponibil şi în varianta single SIM pentru operatori şi costă 499 lei (preţ recomandat la vânzare).

Produsul va fi disponibil din 20 mai la retaileri. Cei care precomanda acum terminalul îl primesc la preţul promoţional de 399.90 lei.

Evolio M4 Magic

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×