HTC D310w primește certificarea În China; un nou smartphone low-end accesibil

Autor:  | Publicat în:  HTC 642 ori
<b>HTC D310w primește certificarea În China; un nou smartphone low-end accesibil</b>După ce la sfârșitul lunii trecute, aflam faptul că HTC D310w a primit aprobarea de la o autoritate indoneziană, iată că de curând, acesta a reușit să obțină certificarea și din partea autorităților din China. Noul model, denumit HTC D310w...

După ce la sfârșitul lunii trecute, aflam faptul că HTC D310wa primit aprobarea de la o autoritate indoneziană, iată că de curând, acesta a reușit să obțină certificarea și din partea autorităților din China. Noul model, denumit HTC D310w va fi unul destinat piețelor în curs de dezvoltare, în special datorită prețului scăzut.

HTC D310w va dispune de un display de 4.5 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, un procesor quad-core de 1.4 GHz, 512 MB RAM, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră foto secundară de 3 megapixeli.

De asemenea, mai aflăm că device-ul va măsura 11.5 mm în grosime, va cântări 140 de grame și va rula Android 4.2.2 JellyBean. Se așteaptă ca HTC D310w să fie lansat prin intermediul operatorului China Unicom la un preț accesibil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×