evoMAG.ro acum și sub formă de aplicație Android!

1.631 ori
<b>evoMAG.ro acum și sub formă de aplicație Android!</b>Cei care ne-au furnizat în premieră un Samsung Galaxy S II și un model Nokia X7, evoMAG.ro au acum propria aplicație Android, ale cărei capturi de ecran le vedeți mai jos. Dacă v-am făcut curioși, aflați că veți vedea aplicația în acțiune...

Cei care ne-au furnizat în premieră un Samsung Galaxy S II și un model Nokia X7, evoMAG.ro au acum propria aplicație Android, ale cărei capturi de ecran le vedeți mai jos. Dacă v-am făcut curioși, aflați că veți vedea aplicația în acțiune în recenzia lui LG Optimus 3D, care va fi realizată zilele viitoare.

Revenind la aplicația evoMAG.ro aceasta oferă funcționalitatea completă a site-ului retailerului online. Astfel, puteți naviga în toate categoriile de produse disponibile prin evoMAG.ro, de la sisteme PC, la componente, televizoare, imprimante și altele. Puteți posta feedback, adăuga produse la coșul de cumpărături și puteți să vă autentificați pentru va accesa contul evoMAG.ro.

evoMAG.ro acum și sub formă de aplicație Android!

Fiecare produs are listate specificațiile și o opțiune de adăugare la coș, iar interfața aplicației este simplistă, chiar și pe un terminal Android cu un ecran cu diagonală mică. Găsiți aplicația evoMAG.ro în Android Market acum, în stadiu beta și gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×