Produse evoMAG.ro

evoMAG.ro acum și sub formă de aplicație Android!

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.519 ori
<b>evoMAG.ro acum și sub formă de aplicație Android!</b>Cei care ne-au furnizat în premieră un Samsung Galaxy S II și un model Nokia X7, evoMAG.ro au acum propria aplicație Android, ale cărei capturi de ecran le vedeți mai jos. Dacă v-am făcut curioși, aflați că veți vedea aplicația în acțiune...

Cei care ne-au furnizat în premieră un Samsung Galaxy S II și un model Nokia X7, evoMAG.ro au acum propria aplicație Android, ale cărei capturi de ecran le vedeți mai jos. Dacă v-am făcut curioși, aflați că veți vedea aplicația în acțiune în recenzia lui LG Optimus 3D, care va fi realizată zilele viitoare.

Revenind la aplicația evoMAG.ro aceasta oferă funcționalitatea completă a site-ului retailerului online. Astfel, puteți naviga în toate categoriile de produse disponibile prin evoMAG.ro, de la sisteme PC, la componente, televizoare, imprimante și altele. Puteți posta feedback, adăuga produse la coșul de cumpărături și puteți să vă autentificați pentru va accesa contul evoMAG.ro.

evoMAG.ro acum și sub formă de aplicație Android!

Fiecare produs are listate specificațiile și o opțiune de adăugare la coș, iar interfața aplicației este simplistă, chiar și pe un terminal Android cu un ecran cu diagonală mică. Găsiți aplicația evoMAG.ro în Android Market acum, în stadiu beta și gratuit.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×