Hitachi anunță un nou ecran 3D de 4.5 inchi cu grafică HD

1.145 ori
<b>Hitachi anunță un nou ecran 3D de 4.5 inchi cu grafică HD</b>Hitachi ar putea stârni interesul celor de la Apple, după ce compania asiatică a anunțat un nou ecran HD de 4.5 inchi. Acest display este capabil de a afișa conținuturi 3D fără a fi nevoie de ochelari pentru vizualizarea lor. &nbsp; Recent au...

Hitachi ar putea stârni interesul celor de la Apple, după ce compania asiatică a anunțat un nou ecran HD de 4.5 inchi. Acest display este capabil de a afișa conținuturi 3D fără a fi nevoie de ochelari pentru vizualizarea lor.

Recent au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la telefoane cu ecran HD, produse fie de Motorola, Samsung sau HTC. în cazul unui ecran 720, vom beneficia de o impresionantă rezoluție de 1280 x 720 pixeli, cu 77% mai mulți pixeli decât pe un display   precum cel de pe HTC Sensation. Adăugați și factorul 3D în ecuație și veți fi uimiți.

Tehnologia Hitachi se bazează pe unghiuri îmbunătățite de vizualizare și oferă o fidelitate deosebită a culorii. Noul ecran folosește un sistem de lentile individuale pentru a direcționa lumina de la anumiți pixeli către un ochi sau celălalt al utilizatorului. Rezultatul este o imagine foarte luminoasă și o grafică 3D de invidiat.

Pe când și primele terminale cu astfel de ecran?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×